U wilt uw opdrachtgever toch niet onverwacht met onaangename kosten confronteren?

Een goede kostenbewaking is een voorwaarde voor het welslagen van uw bouwproject. U heeft het liefst al in de schetsfase, een goed inzicht in de bouwkosten. Zowel uzelf als uw opdrachtgever willen niet gedurende het project met onaangename kosten geconfronteerd worden.

Expertise inhuren

Als kostendeskundige dien je dagelijks bezig te zijn met kostprijsberekeningen om up-to-date te blijven met de huidige prijsniveaus. Dit is echter voor u als architect geen dagelijks werk. Het is daarnaast een tijdrovende bezigheid. Daarom is het wellicht interessant om deze expertise uit te laten voeren door een vertrouwde partij met ervaring in de bouwbranche.

Wat kan Bouwkundig Calculatiebureau Turkenburg voor u doen?

Wij zijn in staat om snel een gedetailleerde elementen raming van uw ontwerp te maken. Hierdoor heeft u in een vroeg stadium inzicht in de bouwkosten. Dit biedt u rust en ruimte om uw ontwerp optimaal aan te passen om zo tot het gewenste eindresultaat te komen. U voorkomt tevens dat u tijdens de aanbestedings- of bouwfase voor onverwachte en onaangename verrassingen komt te staan.

Wij kunnen de volgende werkzaamheden voor u verzorgen:

  • Het opstellen van budgetramingen tijdens schets- en/of ontwerpfase
  • Het opstellen van gedetailleerde elementen ramingen tijdens ontwerpfase
  • Maken van een directiebegroting tijdens de aanbestedingsfase
  • Controle aanbestedingsstukken, voor toezending naar aannemers (Quick scan)
  • Controleren van de aannemersbegrotingen
  • Kostenbewaking tijdens uitvoeringsfase van het bouwproject

Geheel of gedeeltelijk uitbesteden?

U kunt ook delen van uw calculatie uitbesteden. U houdt zelf het overzicht, maar wordt ondersteund in uw werkzaamheden tijdens een drukke periode.

Waarom Bouwkundig Calculatiebureau Turkenburg?

Bouwkundig Calculatiebureau Turkenburg heeft meer dan 30 jaar ervaring binnen het bouwbedrijf. Wij weten wat er speelt in de bouwwereld en nemen daarom graag een aantal werkzaamheden voor u uit handen, zodat u bij de start en tijdens de uitvoering van uw project goed beslagen ten ijs komt.

Geïnteresseerd? Neem voor meer informatie contact op met Ben Turkenburg via 0297 - 54 82 64.