U wilt niet voor onaangename financiële verrassingen komen te staan tijdens uw bouwproject?

Dan moet u bij aanvang van uw project de calculatie goed en gestructureerd opzetten. Het kan echter zijn dat u door capaciteitsproblemen, niet in staat bent de calculatie naar behoren uit te voeren.
Om de pieken in de hoeveelheid calculatiewerk op te vangen kunt u een vertrouwde partij in de hand nemen met ervaring in de bouwbranche. Zo heeft u vanaf het begin controle over het project en komt u later niet voor onverwachte, onaangename verrassingen te staan.

Wat kan Bouwkundig Calculatiebureau Turkenburg voor u doen?

Wij kunnen u de volgende werkzaamheden uit handen nemen:

  • Maken van inschrijf- en directiebegrotingen
  • Het opstellen van budget- en elementenramingen
  • Het bepalen van de hoeveelheden
  • Het verzorgen van offerteaanvragen
  • Controle begroting, voordat deze ingediend wordt bij opdrachtgever (Quick scan)
  • Opname en presentatie werk bij uw klanten

Geheel of gedeeltelijk uitbesteden?

U kunt ook delen van uw calculatie uitbesteden. U houdt zelf het overzicht, maar wordt ondersteund in uw werkzaamheden tijdens een drukke periode.

Waarom Bouwkundig Calculatiebureau Turkenburg?

Bouwkundig Calculatiebureau Turkenburg heeft meer dan 30 jaar ervaring binnen het bouwbedrijf. Wij weten exact wat er binnen uw organisatie speelt. Wij nemen u graag een aantal werkzaamheden uit handen, zodat u bij de start en tijdens de uitvoering van uw project goed beslagen ten ijs komt.

Wij willen graag meedenken en u adviseren wat voor uw organisatie de meest efficiënte oplossing is. Neem voor meer informatie contact op met Ben Turkenburg via 0297 - 54 82 64.