U wilt toch niet dat uw project financiëel en qua planning uit de hand loopt?

Een goede werkvoorbereiding is essentieel voor het welslagen van uw bouwproject. Als u bij aanvang de werkvoorbereiding goed en gestructureerd opzet, voorkomt u in een later stadium faalkosten en stress. Deze problemen vertalen zich vaak in het eindresultaat van het werk, niet alleen kwalitatief, maar ook voor uzelf in financieel opzicht.

Hou zelf controle over het proces

Het beheersen van het bouwproces is bij veel bouwondernemingen een ondergeschoven kindje. Het wordt door tijdgebrek op de lange baan geschoven. Met alle vervelende gevolgen van dien. Wanneer u echter het bouwproces bij aanvang van het werk goed opzet, levert u dit juist veel tijd op!

Wat kan Bouwkundig Calculatiebureau Turkenburg voor u doen?

Bij de start van de voorbereidingsfase van uw projecten kunnen wij u ondersteunen door de werkvoorbereiding op te zetten. Voor het Midden- en Kleinbedrijf hebben wij een systeem ontwikkeld dat u hierbij uitstekend kan helpen.

Als dit systeem eenmaal is opgezet kunt u het zelf bijhouden. Het systeem biedt u een prachtige leidraad om op tijd de juiste prioriteiten te stellen. Hierdoor houdt u de controle over het project en heeft u continue een duidelijk overzicht van de status van uw project. Het werken met dit systeem voorkomt dat u alleen maar bezig bent met het zogenaamde ‘brandjes blussen’.

Waarom Bouwkundig Calculatiebureau Turkenburg?

Bouwkundig Calculatiebureau Turkenburg heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen het bouwbedrijf. Wij weten exact wat er binnen uw organisatie speelt. Wij nemen u graag een aantal werkzaamheden uit handen, zodat u bij de start en tijdens de uitvoering van uw project goed beslagen ten ijs komt.